Udgivet
September 7, 2023

Bliver du ikke kontaktet af ejendomsmæglerne?

Undrer du dig over, hvorfor ejendomsmæglere ikke kontakter dig? Få indsigt i, hvordan du optimerer din boligsøgning, gør dine ønsker klare og bliver mere synlig for mæglere med Venando's tips.

Hvorfor bliver jeg ikke kontaktet af ejendomsmæglerne?

Der kan væremange grunde til, at du ikke er blevet kontaktet af en ejendomsmægler. Selvomdet er hårdt at sige, er det sjældent fordi, at du er blevet overset.

Er dit ønske realistisk i forhold til den pris som banken siger, du kankøbe bolig for?

Vi er mangesom gerne vil have den her hvidpudset herskabsvilla med dannebrogsvinduer på enstille villavej kun 5 min fra Rådhuspladsen og zoologisk have til den skarpesum af 4.5 mio. kr. Men dette sker ikke før banken hæver renten til 20 procent.

Det gælder omat være åben for nye områder og ændre sine prioriteter til, hvad der er muligt.Danmark er heldigvis et smukt land så din kæmpe drømmevilla kan måske købes ien anden kommune, som glæder sig til at byde dig og din familie velkommen.

Har du været grundig i dine boligønsker?

Det er altidnemt kun at skrive, at du søger en villa til 5 mio. kr. i Roskilde. Med voreserfaring er det ikke nok kun at skrive hvilken by og hvilken pris boligen måkoste. Du skal være endnu mere specifik med dine ønsker og behov. Hvis enejendomsmægler har flere købere til samme bolig, vælger ejendomsmægleren førstat kontakte den køber med flest ønsker som passer på boligen. Det kan fx væreklassisk murermestervilla med min. 3 værelser og en kælder. En nem have, tæt påindkøb samt offentligtransport.

– Det viprøver at sige er, at med den erfaring som vi har dannet os, så er det vigtigt,at du tager dig tid til at skrive dine ønsker og behov ned. På den måde vil dublive taget mere seriøst, når ejendomsmægleren skal finde en køber til enspecifik bolig. Du vil også kunne spare tid, da du ikke skal ud at se en masseboliger, som ikke opfylder dine boligdrømme.

Er din profil 100% udfyldt på Venando?

Har du nævntnogle af dine interesser i privaten? Ejendomsmægleren elsker at relatere tildig som køber, og jo mere han ved, jo længere vil de typisk løbe for din skyld.Måske elsker du at fiske, så selvfølgelig skal du tæt på vandet. Måske duelsker at træne? Så skal du selvfølgelig tæt på et træningscenter. Måske skyderdu zombier med vennerne online og 100 mbit i foreningen er et ”must have”. Ladejendomsmæglerne kende til dig, så du ikke misser, hvad du egentlig skal brugeboligen til, da det nemt kan få dig til at åbne op for nye prioriteter ogpludselig er 5 min til Rådhuspladsen ikke vigtigt mere.

Et faldene udbud?

Efter et kæmpeboom i salget har boligmarkedet fået en stigning på prisen i forhold til åretforinden. Vi ser en tendens til, at udbuddet er faldet efter et år under corona,hvor ejendomsmæglerne har solgt ca. 25% mere, end hvad de plejer. Det betyderderfor, at du som boligkøber generelt skal have mere tålmodighed sammenlignetmed boligmarkedet i 2020, før den helt rigtige bolig kommer på markedet. Det erderfor ekstra vigtigt, at du gør, hvad du kan for at være synlig som køber. Derkan være kamp om udbuddet, da efterspørgslen efter bolig ikke er faldende.

DU skal væreden næste, som bliver ringet op, når den rette bolig kommer.

Hvis du somboligsøgende stadig sidder tilbage med følelsen af, at du har fulgt Venando’svise ord, men stadig intet har hørt fra ejendomsmæglerne, så tjek gerne at dinekontaktoplysninger er korrekte.
Ellers er du altid velkommen til at skrive til os på info@venando.dk
Teamet bag Venando sidder dagligt og sørger for, at alt er opdateret og viholder øje med jeres kriterier så vi sikrer, at de lokale ejendomsmæglerekender til jeres behov.